ABSTRAKT KUNST

De abstrakte plakater, og abstrakt kunst generelt, kan noget. Noget som de fleste andre plakater ikke kan. Når du normalvis kigger på en plakat eller et billede, er der tit et motiv som er blevet valgt. For at fange interessen, ved et vidst publikum.

Her er de abstrakte plakater anderledes. Nemlig det at, de er abstrakte gør at de ikke har nogen ”form” eller ”betydning” at lede efter. Hvilket også gør at vi selv kan finde mønstre og betydninger der er relevante for os selv. 

Med andre ord, kan man sige at enhver abstrakt plakat, er forskellig fra person til person. Der hvor den ene måske ser noget, vedkommende synes er deprimerende. Ser en anden person, måske det omvendte, altså noget der inspirerer eller provokerer. På en positiv måde. 

De abstrakte plakater, og den abstrakte kunst har også nok ”tilstedeværelse” og styrke – til at være det centrale blikfang i et rum eller værelse. Hvis du i din indretning for eksempel genbruger mange af de samme farver, ville et farverigt abstrakt billede kunne skabe en afvigende effekt. Da plakaten eller billedet, ville være så ”out of place” ville det netop tiltrække endnu mere opmærksomhed – i forhold til et hjem, hvor farverne var meget blandet. 

(Sort & Hvidt Abstrakt)

Det er samtidig også muligt at have abstrakte billeder og plakater i hjemmet, uden at de skal trække alt opmærksomheden. Her er de sort/hvid abstrakte billeder en rigtig god idé. Da de ikke skiller sig alt for meget ud, fra for eksempelvis en hvid væg. De er til gengæld rigtig gode til at bringe liv til en lidt for kedelig hvid væg, som mangler dybde. 

Den abstrakte kunst kan altså bruges på flere forskellige måder i hjemmet, det kræver bare at vi er lidt kreative med den. Da farverige abstrakte plakater har det med at fjerne fokus fra andre ting. Mens de sort og hvide ikke fjerner så meget opmærksomhed, men falder mere i ét, med selve hjemmet.

(Sort abstrakt billede på en hylde)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hjem
Søg
Kategori
0