billeder til din organisation (b2b)

Billeder til erhverv.

ABstrakt fotokunst

Abstrakt er det, der ser bort fra det umiddelbart givne og individuelle til fordel for det afledte og mere almene. 

Sportsplakater

I kategorien kan du finde plakater og billeder af diverse former af sportsudøvere. Plakaterne er i minimalistiske sort & hvide designs, som kan bryde mønsteret på en bar hvid væg. 

YOga kollektion

Yoga Plakater – Find illustrationer af forskellige yogastillinger her.. Plakater & billeder i sort/hvid Yoga er et indisk system til at øve b.la. åndedrætsteknik, kropsstillinger og eventuelt nå en højere sindstilstand. Ordet betyder oversat at “forene”, og det man arbejder med, er at skabe balance mellem sind og krop. Der er flere forskellige slags yogaer som fokuserer på forskellige ting. Der tales dog tit om meditation samtidig, hvor der også er fokus på åndedrættet. Mange succesfulde mennesker mediterer, og igennem b.la. meditation er det muligt at få bedre overblik over sine tanker og følelser. Og på den måde måske få mere overskud i sin hverdag.. 

CITAT PLAKATER

Vores plakater til kontoret har vi lavet med fokus på den gode arbejdsmoral. Uanset om kontoret er privat eller et dele-kontor, vil vores plakater give et ekstra sparks motivation.