DEN MODERNE BOLIGINDRETNING

Cover billede

MINIMALISTISKE INDRETNING

Prøv at kigge tilbage igennem tiden på, hvordan vi boede i 70’erne, 80’erne og op igennem 90’erne. Prøv så at sammenligne med hvordan vores hjem ser ud i dag, hvad har ændret sig, og hvorfor?

Vi skal ikke lægge skjul på her hos IMotive, at vores produkter henvender sig til det mere moderne hjem, hvor mere er mindre. Et typisk kendetegn på det moderne hjem er, at alting har sin plads – det er simpelt, men stilrent. Vores moderne plakater er blevet produceret for at imødekomme den nye trend der er opstået. Hvor alting står som det skal, fordi enhver ting i hjemmet, uanset om det er møbel eller plakat. Skal trække sin egen opmærksomhed, på den ene eller anden måde.

Den moderne boligindretning giver mere plads til det enkelte, og spiller ikke godt sammen med et rodet hjem – men ”hylder” et mere simpelt design. Som er tænkt at skulle gøre hverdagen lettere for os alle.

Hvis vi igen sammenligner med måske vores bedsteforældres hjem, er væggene typisk fyldt ud med billeder, og i mange diverse farver. Kontra nu hvor der er mere fokus på de enkelte plakater, med kun meget få farver i fokus. I sidste ende er det stadig et spørgsmål om personlig smag, om hvad vi selv bedst kan lide. Men en ting som vi tydeligt kan se er, at når vi giver mere plads. Omkring de enkelte billeder og plakater, giver plakaten igen, med det blikfang det skaber. Vi kommer altså igen tilbage til, at mere er mindre, i det moderne hjem.

En af grundene til at vi måske er begyndt at hælde mere imod minimalisme, kan være at vores liv bliver mere og mere kompliceret. Tænk over den store forandring der skete i 90’erne op igennem årene, med computere, teknologi – og hvordan de revolutioneret alting. Vores liv er måske blevet lettere på grund af teknologien, men der er også kommet flere ting at holde styr, og tage stilling til. Det kan fx være de sociale medier, som man også skal tage stilling til. Desuden er der et næsten uendeligt hav af indhold tilgængeligt online – så noget bliver man nødt til at filtrere fra.

Det er måske derfor, at vi er begyndt på at holde vores liv og deriblandt vores indretning, så simpelt som muligt. Uden at gå på kompromis med vores livskvalitet.

De bedste hilsner – IMotive

En tanke om “DEN MODERNE BOLIGINDRETNING

  1. Pingback: MINIMALISKE PLAKATER - IMotive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *