MODERNE BOLIGINDRETNING

Prøv at kigge tilbage igennem tiden. Hvordan vi boede i 70’erne, 80’erne. Op igennem 90’erne. Prøv så at sammenligne med hvordan vores moderne boligindretning, og hvordan vores hjem ser ud i dag.
Hvad har ændret sig, og hvorfor?

Udviklingen

Her hos IMotive,stræber vi efter at skabe produkter, der henvender sig til det moderne hjem & den moderne boligindretning. Hvor mere er mindre. Et typisk kendetegn på det moderne hjem er. At alting har sin plads. Det er simpelt, men stilrent. Vores moderne plakater er blevet produceret for at imødekomme den nye trend, der er opstået. Hvor alting står som det skal. Enhver ting i hjemmet, uanset om det er møbel eller plakat. Skal trække sin egen opmærksomhed. På den ene eller anden måde.

Den moderne boligindretning giver mere plads, til det enkelte. Det spiller måske ikke godt sammen med et rodet hjem – men ”hylder” et mere simpelt design. Som er tænkt at skulle gøre hverdagen lettere.

Hvis vi igen sammenligner med måske vores bedsteforældres hjem. Er væggene typisk fyldt ud med billeder, og i mange diverse farver. Kontra nu, hvor der er mere fokus på de enkelte plakater. Med kun få farver i fokus.

Personlig smag

I sidste ende, er det stadig et spørgsmål om personlig smag. Om hvad vi selv bedst kan lide. En ting som vi tydeligt kan se, er at når vi giver mere plads omkring de enkelte billeder og plakater. Giver plakaten igen, med det blikfang det skaber. Vi kommer altså igen tilbage til, at mere er mindre, i det moderne hjem.

En af grundene til at vi måske er begyndt at hælde mere imod minimalisme. Kan være at vores liv bliver mere og mere kompliceret. Tænk over den store forandring der skete i 90’erne op igennem årene. Med computere, teknologi – og hvordan de har revolutioneret alting. Vores liv er måske blevet lettere på grund af teknologien. Men der er også kommet flere ting at holde styr på, og tage stilling til.

Det kan fx være de sociale medier, som man også skal tage stilling til. Desuden er der et næsten uendeligt hav af indhold tilgængeligt online. Så noget bliver man nødt til at filtrere fra.

Det er måske derfor, at vi er begyndt på at holde vores liv og deriblandt vores indretning. Så simpelt som muligt. Uden at gå på kompromis med vores livskvalitet.

De bedste hilsner – IMotive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hjem
Søg
Kategori
0