Fortrydelsesret & garanti og service:
IMotive.dk yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal dog selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Ved produktionsfejl vil vi dække retur fragten.

Det er vigtigt for at os at når man køber et produkt hos os.At man også har muligheden for at returnere varen, hvis man ikke skulle være tilfreds. Det er også derfor vi har vores 14 dages fortrydelsesret på alle vores plakater og billeder. Fra den dag du modtager din ordre. Som vi nok alle har oplevet er det man ser på internettet nogle gange anderledes end det der rent faktisk er i virkeligheden. Vi hos IMotive stræber efter at give et så naturtro billede som muligt, af vores produkter. Sådan at det billede eller plakat man har set på webshoppen, også ligner sig selv i virkeligheden. Og at give en så nøjagtig “kopi” som muligt af det der er vist frem. Forskellige skærme har dog forskellige farveindstillinger, derfor er lidt variation umuligt at forhindre. 
Vi håber på at vores produkter lever op til dine forventninger og at fortrydelsesretten ikke bliver nødvendig. Hvis den gør, står vi selvfølgelig klar til at yde den bedste garanti og service vi kan.  

Hvis du har nogle spørgsmål angående vores garanti er du velkommen til at kontakte os på vores hjemmeside. Eller på Facebook eller Instagram.

Mvh. IMotive.