HARMONI OG BOLIGINDRETNING 

Det er vigtigt at huske på, hvad målet er når det kommer til harmoni og boligindretning. Når man indretter sit hjem. De fleste vil nok sige det skal være hyggeligt, praktisk og ikke alt for meget ligegyldigt ”fyld”. Det skal være organiseret, men stadig have nok møbler og dekorationer, til at få det til at føles som et hjem.

Mål

Alt for mange møbler og diverse dekorationer kan have en overvældene effekt. De kan få ens hjem til at føles rodet. Alt for lidt derimod, kan få hjemmet til at føles ”tomt” og drænet for energi. Det er derfor vigtigt at sætte sig nogle mål, før man begynder indretningen. De fleste af os skaber nok et slags billede i hovedet, når vi indretter, hvor vi ser slutresultatet for os, før vi næsten er gået i gang. Hvilket der heller ikke er noget galt i, det er bare vigtigt at huske på, at man altid kan prøve noget nyt. Noget som måske ville fungere endnu bedre, end vores første forsøg.

 

Harmoni

Harmonien i harmoni og boligindretning, kommer i samspillet mellem elementer i de forskellige værelser. Det er forståeligt at man gerne vil have et gennemgående tema i sit hjem. Et tema som kan ses i alle værelserne. Der er det vigtigt at man ikke begrænser sit farvevalg alt for meget. Plakater og billeder med specifikke farver, kan være rigtig gode til blikfang. Det kan få et værelse eller rum til at virke mere gennemtænkt, med én eller to, ”hovedgenstande” der tiltrækker sig meget af opmærksomheden. Hvorimod resten af møblerne eller dekorationer, står lidt i baggrunden i forhold til. Dette er der intet negativt i. Tingene der står i ”baggrunden” får måske ikke så meget opmærksomhed, men gør derimod at tingene passer bedre sammen. Det skubber opmærksomheden over på en skulptur, plakat eller noget helt tredje. 

Harmonien kommer altså fra, at give plads til nogle elementer i boligindretningen der ”spørger” efter mere opmærksomhed.Mere end de traditionelle ting. Kombinationen af et par ”blikfangs” dekorationer, sammen med andre småting, der passer til hjemmet, er et mere ”komplet” værelse. Der kan stadig føles som et hjem.

– IMotive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hjem
Søg
Kategori
0