Moderne billeder til væggen → Plakater til hele hjemmet

Vores mål er at kunne konkurrere med de større webshops og blive et naturligt taleemne, når det kommer til pynt på væggen. Hos IMotive bliver alle vores plakater designet af os selv. Produktionen af alle plakater foregår i Danmark. Dette gør vi både for at sikre kvaliteten af plakaterne, og for at reducere leveringstiden. Nye plakater bliver løbende lagt op på webshoppen, og du er velkommen til at give os inspiration til det næste billede via. Vi printer først din plakat, når du bestiller den. 

Tilfredsheds Garanti 

Ikke tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret.

 

Sikker betaling

Med VISA, Mastercard, Mobilepay og Viabill.

2-4 Dages levering

Fri fragt over 250 kr

Plant et træ

IMotive støtter “plant et træ” organisation.

 

ANDRE UDVALG

149,00 DKK
149,95 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
-22%
699,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
149,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
⭐️⭐️⭐️ Godkendt af 100+ kunder.
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK

POPULÆR PLAKATER

⭐️⭐️⭐️ Godkendt af 250+ kunder.
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
⭐️⭐️⭐️ Godkendt af 100+ kunder.
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK

nyheder

399,00 DKK
399,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK

KING & QUEEN HEART

*A KING CAN’T BE A KING WITHOUT THE STRENGHT OF HIS QUEEN”

King queen
[insta-gallery id=”0″]

Køb trygt billeder hos Imotive. Kan kun anbefales. Har købt 5 billeder og kvaliteten har været i top. Elsker deres udvalg. Hurtig levering.

Susanne Jepsen / Facebook

Super flotte billeder, her kan man trygt handle 🙂

Tina Dahlqvist / Trustpilot

Fint billede og hurtig levering. Billedet var pakket rigtig godt ind.
Kan anbefales👍

Birgitte Vendelbo Nielsen / Trustpilot

IMotive – moderne plakater

Vi arbejder med en høj og positiv energi, for at føre energien videre i vores kunst. Plakaternes designstil er inspireret af det moderne hjem med fokus på det minimalistiske og det stilrene. Alle vores plakater er designet ud fra vores personlige udvalg af billeder. Før at billederne bliver til plakater, skal de igennem den grafiske proces først.  

Hos IMotive går vi meget op i miljøet. Grundet dette er al vores indpakning og forsendelsespakker miljøvenlige. De miljøvenlige produkter er blandt andet lavet af genanvendelige materialer, som pap.
Derfor kan du trygt handle hos os. 

Med opstart i December 2017 er vi en meget ung webshop med høje ambitioner. Vores mål er at kunne konkurrere med de større webshops og blive et naturligt taleemne, når det kommer til pynt på væggen. Dette vil vi opnå ved at tilbyde unikke produkter der har blikfang. Produceret af holdet bag IMotive. Det er vigtigt for os at de produkter vi tilbyder, er prismæssigt konkurrencedytige. Samtidig er vi påpasselige med at på kompromis af kvaliteten, hvilket er det vigtigste for os udover vores kunder.  

IMotive er grundlagt af nogle unge mennesker, der vil puste liv i dine vægge. Vi elsker at møde nye mennesker og at lave nye kontakter, lige så meget som vi nyder at producere nye og unikke billeder. Vi arbejder med en høj og positiv energi, for at føre energien videre i vores kunst. Plakaternes designstil er inspireret af det moderne hjem med fokus på det minimalistiske og det stilrene. Samtidig med fokus på det rebelske, det unikke og det tiltalende. 

PLAKATER & KUNSTUDTRYK

Udforsk vores brede udvalg af moderne eksklusive plakater, og indret dit hjem med nye kunstværker. Vi tilbyder et stort udvalg af sort & hvide plakater, citat plakater, farverige billeder, og abstrakte motiver. Med fokus på at skabe unikke designs, kan du være sikker på at finde noget, der passer til dig og din indretningsstil. Som mennesker har vi allesammen en forskellig smag når det kommer til kunst. Vi har også en personlig relation til hvordan vi hver især mener at man skal indrette sit hjem, og hvordan man dekorerer. Med det i tankerne har vi prøvet at skabe mange forskellige slags plakater med hvert sit fokus. Vi har for eksempel vores abstrakte kategori, hvor der kan findes et virvar af farver og mønstre. Vores citat plakater med vittige bemærkninger og vores fotokunst kategori med fotorealistiske billeder. Vi har også valgt at skabe et stort udvalg af eksklusive plakater i sort & hvid, med mere enkle designs. Dette gør at det ikke virker alt for forstyrrende for øjet, men derimod komplimenter indretningen.

ABSTRAKT KUNST

Abstrakt Kunst er det, der ser bort fra det umiddelbart givne og individuelle til fordel for det afledte og mere almene. Den generelle begrebsverden er derfor abstrakt fordi man tager udgangspunkt i flere individers sammenfattede mening. I stedet for hvad der konkret er meningen hos et individ. Den abstrakte kategori byder på mange abstrakte designs, og mange diverse farver. Mange af plakaterne er derfor gode til at stå alene, og være blikfang. Men i kategorien kan du også finde plakater der passer sammen. Som deler farver, og som komplimentér hinanden. Da mange af billederne i den abstrakte kategorier er farverige, er de idelle til at skabe blikfang. Hvis man vil pynte op med plakater til stuen, kan de abstrakte farverige billeder skabe en hyggelig ramme.

RECCAS

På denne side finder du illustrationer fra den selvudlærte kunstner Rebecca Hansen der arbejder under navnet RECCAS.
RECCAS kunstværker er ofte udtryksfulde fulde og kontrastfulde, hvor sort bliver blandet med jordfarver. Ved hjælp af digitale værktøjer håndtegner Rebecca Hansen one-line, illustrationer der er inspireret af mennesker, dyr, mode og ting omkring hende.
Denne side vil løbende blive opdateret med det nyeste fra RECCAS.

SPORTSPLAKATER

I kategorien kan du finde plakater og billeder af diverse former af sportsudøvere. Plakaterne er i minimalistiske sort & hvide designs, som kan bryde mønsteret på en bar hvid væg. Passer bl.a. fint på et lille kontor, eller som dekoration i entréen. Plakater Sport har altid fulgt med mennesket, også selv før vi kaldte det “sport”. Det har altid haft sine fordele at være i topform atletisk set. I oldtidens Grækenland begyndte sport dog at blive til en større ting, og det er også herfra, at de Olympiske lege stammer fra.

NUTIDENS RENÆSSANCE

Kollektionen Nutidens Renæssance, indeholder billeder, som er skabt ved at sammensætte noget gammelt, med noget nyt. Det resulterer i et unikt billede, som stadig har noget gammeldags over sig, men som der så har fået tilføjet et nyt strejf vha. moderne teknologi. De mere moderne objekter der er placeret i plakaterne, repræsenterer nutidens fristelser, mode, trends og mere, som vi oplever i dag. I vores Nutidens Renæssance kollektion kan du finde plakater med stilrene designs af forskellige motiver og billeder. Plakaterne passer godt ind i et minimalistisk hjem. Hvis du står og mangler inspiration til din boligindretning, opfordrer vi altid til at gå på opdagelse på internettet. Her er det altid muligt at finde mange spændene og nytænkende idéer som du kan tage inspiration fra, og tilføje dit eget særpræg. Vi har vedhæftet et link, hvis du skulle have lyst til at læse mere om boligindretning.

FOTOKUNST PLAKATER OG MOTIVER

Vores Fotokunst kategori er et af vores temaer, hvor vi både har fokuseret på det farverige, men også det sort/hvide. Her kan du også finde eksempler på den samme plakat, med og uden farve i visse tilfælde. I kategorien er der ikke taget hensyn til emnet, men mere hvordan billedet er blevet taget. Du kan både finde sort hvid fotokunst, men også fotokunst i farver. Billederne er fotorealistiske, og hører derfor ikke under noget bestemt emne. Du kan fx finde et stort udvalg af “grønne” billeder, altså af diverse planter og buske. Som kan puste liv i stuen fx. Her kan du både finde dyr, natur, landskaber og andet.

LIMITED EDITION

Vores Limited Editions kollektion består af ekslusive store plakater kunst til dem der mangler lidt farve i hverdagen. Med vores Limited Edtions har vi fokuseret på at skabe et udvalg af plakater og billeder som skiller sig ud fra mængden, på den ene eller anden måde. At eje noget som man ved ikke bliver masse produceret giver en vis sikkerhed på, at produktet er uerstatteligt, på sin vis. Du finder Limited Edtions både med og uden farve og med mange diverse illustrationer. Nogle af dem er realistiske, mens andre er mere fantasifulde.

NATUR & MENNESKET

 Jordens diversitet er virkelig enestående, mange steder er utrolig frodige, og mange andre steder er fjendtlige og ugæstfrie. Mennesket er i gennem årenes løb blevet bedre og bedre til at kontrollere deres omgivelser, og overkomme forhindringer. Vi har bygget broer imellem dybe kløfter, og banet os igennem naturen, på godt og ondt. Der er næsten ikke ét sted, hvor mennesket ikke har været. Vi har besteget de største bjerge, men havde blikket højere oppe. Vi så mod skyerne, og nu kan vi flyve igennem luften med mange hundrede kilometer i timen. Det er sikkert at sige, at mennesket har opnået dominans på vores planet, om det er en god ting vil tiden vise. Udforsk kategorien “Natur & Mennesket” og find plakater & billeder i sort/hvid med minimalistiske illustrationer. Her kan du b.la. finde naturbilleder, billeder og plakater af menneskets bedrifter – og mere.

CITAT PLAKATER

Vores citat plakater til hjemmet og kontorer, har vi lavet med fokus på den gode arbejdsmoral, og den gode positive stemning.Hvis du for eksempel har et kontor, enten et privat eller et dele-kontor, vil citat plakater give et ekstra sparks motivation, så du kan yde dit bedste hver gang. Omring dig selv med positive vibes, og det vil komme til udtryk i dit arbejde og menneskerne omrking dig. Plakater med tekst kan bruges som et dagligt mantra. Noget som man gentager for sig selv – og som man også har hængt op. At tackle dagen med det rigtige mindset gør hele forskellen. Den egentlige udfordring er at opnå sit fulde potentiale, hver dag. Hvis det skal lykkes, skal der være motivation, hver dag.

Plakater med tekst, behøves ikke engang indeholde en tekst. Det kan endda i nogle tilfælde indeholde ét enkelt ord. Ord er kraftfulde og kan bevæge. Der er meget energi i de ord vi vælger at bruge, og det er derfor også forståeligt at folk binder sig til visse ord. Det rigtige ord kan gøre forskellen. Det er især vigtigt i sin boligindretning og i sit hjem, at omringe sig selv med positive vibes, og positiv energi. At udtrykke positive følelser og ord, kan hjælpe med dette. Energien som du har i dig selv og i dit hjem, kan sprede sig og måske endda gøre andres dage bedre. Hvis du har en positiv energi, tager du tingene lettere og ser frem til nye udfordringer.