IMotive

IMotive

Med opstart i 2017 er vi en meget ung webshop, men med høje ambitioner. Vores mål er at kunne konkurrere med de større webshops og blive et naturligt taleemne, når det kommer til gaveidéer, og alternativt pynt på væggen. Dette vil vi opnå, ved at tilbyde et unikt produkt, produceret af holdet bag IMotive.Det er vigtigt for os, at de produkter vi tilbyder, er prismæssigt konkurrencedytige, samtidig med at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.  

Hos IMotive bliver alle vores plakater designet af os selv – og produktionen af alle plakater foregår i Danmark. Dette gør vi for at sikre kvaliteten af plakaterne, og også for at reducere leveringstiden. Nye plakater bliver lagt op på webshoppen, som de løbende bliver færdige. Vi printer først din plakat, når du bestiller den. 

IMotive er grundlagt af 2 skarpe gutter, der vil puste noget liv i dine vægge. Vi elsker at møde nye mennesker og at lave nye kontakter, lige så meget som vi nyder at producere nye unikke billeder. Vi arbejder med høj og positiv energi, for at føre energien videre i vores kunst.

Plakaternes designstil er inspireret af det moderne hjem – med fokus på minimalisme og det stilrene, men samtidig med fokus på det provokerende, det anderledes og det øjefangende. 

Alle plakaterne bliver lavet af den kreative halvdel af IMotive, Hamzeh Khan – som har arbejdet med digitalt design de sidste 8 år. 

Alle vores plakater er designet ud fra vores personlige udvalg af billeder. Før at billeder bliver til plakater skal de igennem den grafiske proces først. Her afprøves billedet, og bliver kombineret med andre billeder, farver og andet – for at skabe et helt unikt billede. 

Når et billede har været igennem design processen, står vi tilbage med vurderingen. Fanger plakaten vores opmærksomhed? Er den original? Kan den laves bedre? Og vigtigst af alt – fortæller plakaten en historie? 

Det tager alt sammen udgangspunkt i, at vi ikke vil lægge nogle plakater på vores hjemmeside, som vi ikke selv er tilfredse med.

IMotive.dk

Hamzeh Khan

Hamzeh Khan
Medejer & Stifter

Thomas Jepsen

Thomas Jepsen 
Medejer & Stifter

IMotive - Miljøet og sikkerhed

Når du handler hos IMotive.dk, så får du ikke blot lækre produkter, men du støtter også en webshop, der går op i miljøet. IMotive.dk pakker ikke deres sort hvid billeder til væggen med almindelige papkasser. De har valgt at benytte sig af miljøvenlig pakning, så du ikke skader naturen, bare fordi du ønsker et par lækre sort hvid billeder til væggen. Dette gøres bl.a. med genanvendelig eller miljøvenlig emballage, som ikke er for stort til selve indholdet. Det betyder, at de begrænser produktion af nye papkasser samt forbruget af materialer.

Udover at det er vigtigt, at du ikke belaster miljøet, når du køber sort hvid billeder til væggen. Så er det også vigtigt, at du ikke bliver snydt for penge eller varer. Derfor har IMotive.dk valgt at blive godkendt med Webshop mærket. Det betyder, at du kan købe sort hvid billeder til væggen, uden at du bliver du bliver snydt.


Vi har besluttet os at støtte organisationen Plant et træ med et mindre beløb for hver bestilling vi modtager.

Der vil blive doneret 5kr til organisationen, for hver bestilling.

Grunden til at vi har taget denne beslutning, er for at gøre vores part, for at gøre verden et bedre sted, for fremtiden. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vores produkter er produceret af træ, det gælder vores papir og vores rammer. Derfor mener vi at det er obligatorisk for os at donere til en organisation som hjælper med at vedligeholde og udvide vores træ-arealer. 

Alle donationer går til:

http://www.plant-et-trae.dk/vores_kontonummer

Vores kunder siger:

5/5
Super fin service og flotte billeder.
Jane Bentsen
Udtalelse fra trustpilot
5/5
Fin service. Alt fungerede som det skulle
Pernille Hansen
Udtalelse fra trustpilot
5/5
Super billede kvalitet til fair pris!
Mikkel Mathiesen Knudsen
Udtalelse fra Facebook
5/5
Flotte vare og hurtig levering
Tina Dahlqvist
Udtalelse fra trustpilot
5/5
Fint billede og hurtig levering. Billedet var pakket rigtig godt ind. Kan anbefales👍
Birgitte Vendelbo Nielsen
Udtalelse fra trustpilot
5/5
Fantastisk kvalitet og god kundeservice. Kan klart anbefales!!
Gzim Rama
Udtalelse fra Facebook