IMotive

Med opstart i December 2017 er vi en meget ung webshop med høje ambitioner. Vores mål er at kunne konkurrere med de større webshops og blive et naturligt taleemne, når det kommer til pynt på væggen.

se plakater kontakt os
IMotive

Vores historie

Dette vil vi opnå ved at tilbyde unikke produkter der har blikfang. Produceret af holdet bag IMotive. Det er vigtigt for os at de produkter vi tilbyder, er prismæssigt konkurrencedytige. Samtidig er vi påpasselige med at på kompromis af kvaliteten, hvilket er det vigtigste for os udover vores kunder.  

Hos IMotive bliver alle vores plakater designet af os selv. Produktionen af alle plakater foregår i Danmark. Dette gør vi både for at sikre kvaliteten af plakaterne, og for at reducere leveringstiden. Nye plakater bliver løbende lagt op på webshoppen, og du er velkommen til at give os inspiration til det næste billede via kontakt@imotive.dk. Vi printer først din plakat, når du bestiller den. 

Vi elsker at møde nye mennesker og at lave nye kontakter, lige så meget som vi nyder at producere nye og unikke billeder. Vi arbejder med en høj og positiv energi, for at føre energien videre i vores kunst. Plakaternes designstil er inspireret af det moderne hjem med fokus på det minimalistiske og det stilrene. Samtidig med fokus på det rebelske, det unikke og det tiltalende. 

Alle vores plakater er designet ud fra vores personlige udvalg af billeder. Før at billederne bliver til plakater, skal de igennem den grafiske proces først. Her afprøves billedet, og bliver kombineret med andre billeder, farver og mere – for at skabe et helt unikt billede. Når et billede har været igennem design processen, står vi tilbage med vurderingen. Fanger plakaten vores opmærksomhed? Er den original? – Altså opfylder den IMotive’s standarder? Kan den laves bedre? Og vigtigst af alt – fortæller plakaten en historie? Det tager alt sammen udgangspunkt i, at vi ikke vil lægge nogle plakater på vores hjemmeside, som vi ikke selv er tilfredse med. IMotive.dk

Hos IMotive går vi meget op i miljøet. Grundet dette er al vores indpakning og forsendelsespakker miljøvenlige. De miljøvenlige produkter er blandt andet lavet af genanvendelige materialer, som pap.. Derfor kan du trygt handle hos os. Vi bør nemlig alle elske og passe på vores jord.

Vi har endvidere valgt at støtte organisationen ’Plant et træ’. Det ikke nogen hemmelighed, at størstedelen af vores produkt er produceret af træ. Derfor føler vi, at det er vores ansvar at give det tilbage til naturen, som vi tager. Derfor støtter vi med 5 kr. til organisationen, for hvert køb der bliver foretaget. På den måde er du med til at støtte verdenen omkring dig, ved at være med at til at plante et træ.

Alle donationer går til: http://www.plant-et-trae.dk/vores_kontonummerVi går op i, at du som kunde føler dig tryg når du handler hos os. Derfor har vi skaffet os webshop-mærket, hvilket er bevis for, at vores produkter lever op til de standarder, som vi lover på IMotive.dk.

Logo webshop og miljø