MINIMALISKE PLAKATER

Croocket tree

MINIMALISKE PLAKATER

Hos IMotive har vi valgt at fokusere på at skabe et stort udvalg af sort/hvide billeder. Det har vi gjort fordi vi mener at sort/hvide plakater til væggen, kan noget andet end farverige plakater – derfor har vi selvfølgelig ikke undladt de farverne i andre billeder – men hvad er det så de sort/hvide billeder kan?

Med et motiv af en cykelrytter, skater, eller fx yoga udøver – kan man med det sort/hvide billede, ikke se personen på plakaten, da de er ”sortnet” ud. Dette gør det muligt at se sig selv i billederne, og dermed stadig gøre sit hjem personligt, via den personlige relation, som man har til det individuelle billede. Hvis man fx har en yoga plakat hængende er det den personlige relation, man har til det at udøve yoga – som man relaterer til.

Et andet fokus vi har haft samtidig med at lave de sort/hvide plakater, er i forbindelse med minimalisme. Det minimalistiske liv er kommet mere og mere i fokus i det senere år – med blik på flere ting. Det kunne være den minimalistiske indretning, levestil, eller noget helt tredje. Den større fokus der er kommet på den minimaliske livsstil, er kommet i takt med, at vi som mennesker bliver mere og mere oplyste omkring, hvad der egentlig bringer os glæde. De fleste af os er godt klar over, at materielle ting i sidste ende ikke, bringer os lykke – medmindre vi skaber en personlig relation, til det materielle.

De fleste af os er blevet lovet, at hvis vi får dét, eller opnår det her, så bliver vi glade – men tillad os at ødelægge boblen, det passer nemlig ikke. Når det er sagt, skal vi dog understrege, at vi ikke mener at man ikke skal stræbe efter noget bedre, eller have mål i sit liv, det mener vi helt bestemt! Men glæden skal ikke komme efter du har opnået dine mål, glæden skal komme undervejs. Som man siger, det er ikke destinationen der er afgørende, det er rejsen.

Glæden kommer indefra, i at acceptere sig selv, som man er – men det er ikke ens betydende med, at man ikke kan forbedre sig selv.

Det er derfor vigtigt at vælge de materielle ting, som egentligt skaber værdi for en selv – og sørge for skabe en relation til de ting, som er det værd.

Varme hilsner – IMotive

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *