MINIMALISTIK INDRETNING

Hos IMotive har vi valgt at fokusere på Minimalistisk Indretning, men også på at skabe et udvalg af sort & hvide billeder. Det har vi gjort fordi vi mener at sort/hvide plakater til væggen, kan noget andet.

Noget som farverige plakater ikke kan. Derfor har vi selvfølgelig ikke undladt farverne i andre billeder. Hvad er det så de sort/hvide billeder kan?

Med et motiv af en cykelrytter, skater, eller fx yoga udøver – kan man med det sort/hvide billede. Ikke se personen på plakaten.Dette gør det muligt at se sig selv i billederne. Samtidig med stadig at gøre sit hjem personligt. Dette sker pga. den personlige relation, som man har til det individuelle billede.

Hvis man fx har en yoga plakat hængende. Er det den personlige relation, man har til det at udøve yoga – som man relaterer til.

Et andet fokus

Vi har haft med at skabe minimalistisk indretning 
og lave de sort/hvide plakater. Har været i forbindelse med minimalisme. Det minimalistiske liv er kommet mere og mere i fokus i de seneste år. Det kunne være den minimalistiske indretning, levestil, eller noget helt tredje.

Den større fokus der er kommet på den minimaliske livsstil. Er kommet i takt med, at vi som mennesker bliver mere og mere oplyste. Også omkring hvad der egentlig bringer os glæde. De fleste af os er godt klar over, at materielle ting ikke bringer os lykke. I sidste ende. Medmindre vi skaber en personlig relation, til det materielle.

Det er meget normalt at tænke. At hvis vi får det ene eller det andet. Så bliver vi gladere. Ægte glæde kommer dog ikke fra materielle ting. Når det er sagt, skal vi dog understrege. Vi mener ikke, at man ikke skal stræbe efter noget bedre. Eller have mål i sit liv. Det mener vi helt bestemt! Men glæden skal ikke kun komme efter du har opnået dine mål. Glæden skal også komme undervejs.
Som man siger: Det er ikke destinationen der er afgørende. Det er rejsen.

Glæden kommer indefra. I at acceptere sig selv. Det er dog ikke ens betydende med, at man ikke kan forbedre sig selv.

Det er derfor vigtigt at vælge de materielle ting. Dem som egentligt skaber værdi for en. At prøve at skabe en relation til de ting, som er det værd.

Varme hilsner – IMotive

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    DIN KURV
    Din kurv er tomTilbage til Shop