VI STØTTER “PLANT ET TRÆ” 

Det betyder at for hver ordre der kører igennem IMotive, bliver der doneret 5kr til “Plant et Træ“. 
Dette er en handling vi har taget, for at reducere det aftryk, vi efterlader os.

grøn “imotive”

Som vi har nævnt nogle gange tidligere, er det vigtigt for os, at de råvarer vores produktion bruger – kommer tilbage til naturen igen. Det betyder at for hver ordre der kører igennem IMotive, bliver der doneret 5kr til “Plant et Træ“. Dette er en handling vi har taget, for at reducere det aftryk, vi efterlader os.

Selvom Danmark er nogen af de bedste i verden indenfor grøn energi – er vi også et lille land, hvilket vil sige, at uanset hvor godt vi klarer os. Så bliver vi også nødt til at kigge på vores naboer, og resten af landene i verden. Vi er nødt til at række hånden ud til andre, som er i gang med at skifte til vedvarende energi, og hjælpe dem på den rigtige vej.

Det der er med træer er, at de igennem fotosyntese optager CO2 igennem luften, men der bliver stadig fældet flere træer end der bliver plantet i verden. Hvilket vil sige at vi kan forvente mindre og mindre ”hjælp” fra træerne, hvis vi forsætter som vi har gjort. Næsten 2/3 af Danmarks areal er dækket af landbrug – hvilket i stor grad begrænser hvor meget af vores plads vi kan bruge, til at plante træer på.
Det er måske på tide at overveje alternativer til vores fødevare. Det kunne for eksempel være Micro Greens, eller ”Clean Meat” – også kaldt laboratoriekød.En ting er sikkert. Det er, at hvis vi alle fortsætter som vi har gjort i årevis, bliver klimakrisen værre end alle de katastrofer, krige og alt andet der er sket i lang tid. Millioner af mennesker vil blive tvunget til at flytte grundet oversvømmelser, kaos, madmangel og mere.

ANTAL PLANTET TRÆER 

Eftersom vi donerer 5kr for hver ordre, har vi ved hjælp af vores kunder været med at til at plante, relativt mange træer på nuværende tidspunkt. Vi takker alles vores trofaste kunder, for at være en del af det.